Prachtige nieuwbouw woning te Wekerom, Gelderland
IMG_20191114_123211 (002)
IMG_20191114_122920 (002)
SAM_1334 (2)_001

Aannemersbedrijf Dikkenberg-Renswoude gaat voor kwaliteit, korte lijnen en betrouwbaarheid

Verbouwingen

Wilt u graag uw huis laten verbouwen, laten verruimen door een erker of uw huis laten renoveren? Dan bent u bij Aannemersbedrijf Dikkenberg in Renswoude aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor het bouwen van een geheel nieuw huis, maar wij zijn ook dé specialist voor allerlei andere verbouwingen. Het verbouwen van uw huis kan unieke mogelijkheden bieden, zonder dat u hoeft te verhuizen. Aannemersbedrijf Dikkenberg heeft al meer dan 30 jaar ervaring in verbouwingen, renovaties en onderhoud. Hierbij kunt u onder andere denken aan:

  • Nieuwbouw
  • Dakkapel
  • Uitbouw
  • Serre

Aannemersbedrijf Dikkenberg ontzorgt

Samen met u als klant bespreken we wat uw wensen zijn en wat wij hierin kunnen betekenen. Wij zullen hierbij altijd eerlijk advies geven. Onze specialisten kunnen u bijvoorbeeld helpen bij het indelen van uw woonruimte, waardoor uw gehele woning tot zijn recht komt. Aannemersbedrijf Dikkenberg voert de gehele verbouwing zelf uit. Indien wij niet instaat zijn om specialistisch werk uit te voeren, werken wij samen met partners uit de omgeving. Hier werken wij vaak al jaren mee samen, daardoor kunnen wij mooi en professioneel resultaat garanderen. Voordat we aan uw verbouwing beginnen, nodigen wij u graag eerst uit voor een kennismakingsgesprek om uw wensen te bespreken.

Werkzaamheden tijdens de verbouwing

Nadat de wensen besproken zijn en de offerte goedgekeurd is, zullen wij beginnen met het inplannen van de werkzaamheden. Een verbouwing heeft tijdelijk invloed op uw woonsituatie. Door onze jarenlange ervaring, kennis en moderne technieken, kunnen wij elke verbouwing zorgvuldig uitvoeren. Met een strakke planning, georganiseerd werken en regelmatig overleggen, kunnen wij de overlast beperken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Garage
Garage
Verbouwingen
Verbouwingen