Prachtige nieuwbouw woning te Wekerom, Gelderland
IMG_20191114_122920 (002)
IMG_20191114_123211 (002)
SAM_1334 (2)_001

Aannemersbedrijf Dikkenberg-Renswoude gaat voor kwaliteit, korte lijnen en betrouwbaarheid

Tuinhuisjes

Op zoek naar een tuinhuisje? Een tuinhuis kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden. De meeste mensen gebruiken deze om spullen in op te slaan zoals stoelen, fietsen en gereedschap. Andere kiezen ervoor om een tuinhuis te plaatsen met een overkapping. De tuinhuisjes worden steeds populairder en er bestaan dan ook veel verschillende mogelijkheden. Wij helpen u graag verder met uw vraag naar een tuinhuis. Er bestaat een ruime keuze uit tuinhuisjes, maar niets is zo leuk dan een eigen ontwerp, toch? Bij Aannemersbedrijf Dikkenberg kunt u een tuinhuisje geheel naar eigen wens laten maken.

Tuinhuisjes van alle soorten materialen

Bij het ontwerpen van uw tuinhuis op maat heeft u zelf de keuze voor het soort hout. Hout is over het algemeen een goede keuze voor het bouwen van een tuinhuis. Naast dat hout duurzaam is, is het ook gemakkelijk te bewerken. Hout heeft een mooie natuurlijke look waardoor je tuin een eigen sfeer krijgt. Er zijn veel verschillende soorten hout, die goed te gebruiken zijn voor een tuinhuis. Naaldhout is de meest gekozen houtsoort. Dit komt omdat naaldhout relatief goedkoop is en veel stevigheid biedt. Ook loofhout is een goede keuze, dit is een wat stevigere houtsoort. Er zijn talloze mogelijkheden, afhankelijk van de grootte van uw tuin en uw wensen. Wij maken de tuinhuisjes op maat van alle soorten materiaal!

Wij hebben de nodige ervaring en werken met een klein team!

Aannemersbedrijf Dikkenberg is een bedrijf met jaren ervaring en we werken met een klein team. Over het algemeen werken wij met z’n tweeën, korte lijnen en duidelijkheid vinden wij dan ook erg belangrijk. Wij leveren een perfect product af van hoge kwaliteit. Daarnaast kunt u rekenen op, oprecht advies en goede en snelle service. Wij zullen uw tuinhuis precies op maat voor u bouwen, zodat u zeker bent van een goed en stevig eindresultaat.

Informeer naar de mogelijkheden!

Bent u geïnteresseerd in een tuinhuisje op maat? Neem voor meer informatie contact met ons op via tel: 0318-570925 of stuur een mail naar: info@aannemersbedrijf-dikkenberg.nl Ook is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen, dan nemen wij contact met u op! Uiteraard kunnen wij ook bij u in langskomen en bespreken wij graag samen met u uw wensen betreft uw tuinhuis op maat!

Buitenverblijf
Buitenverblijf
Tuinhuisjes
Tuinhuisjes