kreykes 014_001 kreykes 007_001

Aannemersbedrijf Dikkenberg-Renswoude gaat voor kwaliteit, korte lijnen en betrouwbaarheid

Timmerwerken in de buurt van Veenendaal ter verbetering van uw woning

Wilt u graag kleine of grote aanpassingen laten verrichten aan uw woning in de buurt van Veenendaal? Beschikt u zelf niet over de kennis, middelen en mensen om dit uit te voeren? Voor timmerwerken in Veenendaal en omgeving staat Aannemersbedrijf Dikkenberg-Renswoude graag voor u klaar. Met jarenlange ervaring hebben wij ons tot een volwaardige aannemer ontwikkeld dat gespecialiseerd is in timmerwerken in de buurt van Veenendaal. Doordat wij gebruik maken van zowel de moderne technieken als de ambachtelijke timmerwerken in de buurt van Veenendaal zijn wij in staat om verantwoord en duurzaam te bouwen. Wij hebben als doel een bouw te realiseren in nauw overleg met de klant. We zijn zeer veelzijdig, maar ook compact. Door de korte lijnen wordt de samenwerking door onze klanten als zeer prettig ervaren. Heeft u een bedrijf nodig voor timmerwerken in de buurt van Veenendaal? Vele klanten zijn u al voor gegaan. Bekijk gerust onze website om een indruk te krijgen van de diensten die wij leveren. Wilt u na het bekijken van onze website nog meer informatie? Heeft u specifieke vragen? Wij staan u graag te woord.

Wat doen wij?

Als aannemersbedrijf bieden wij diverse mogelijkheden op het gebied van timmerwerken in Veenendaal en omgeving. U kunt bij ons terecht voor o.a. het plaatsen van dakramen, aanbrengen van plafonds, het isoleren van uw dak, het plaatsen van schuttingen, het vernieuwen van dakgoten en boeiboorden enz. ook kunnen wij voor u verzorgen:

  • Ramen, deuren en kozijnen
  • Metselwerken
  • Dakkapellen
  • Tuinhuisjes
  • Badkamers

Wij kunnen zowel op locatie in de buurt van Veenendaal als in onze eigen werkplaats diverse timmerwerken verrichten. Samen met onze partners, zoals loodgieters en elektriciens realiseren we uw plannen tegen een scherpe prijs.

Verbouwen

Is er onderhoud aan uw woning nodig? Of bent u van plan om uw woning te laten verbouwen? Als specialist in timmerwerken in de buurt van Veenendaal kunnen wij u van dienst zijn met verbouw, nieuwbouw, metselwerken, timmerwerken en nog veel meer. Wij houden ons bezig met alles wat te maken heeft met timmerwerken. Van het aanvragen van bouwtekeningen tot het verzorgen van vergunningen. Wij hebben al 30 jaar ervaring in de meest uiteenlopende projecten. Niet voor niets zijn wij uitgegroeid tot een bekend begrip op het gebied van timmerwerken in de buurt van Veenendaal en omgeving.

Tevreden klant

Ook bij timmerwerken in de buurt van Veenendaal is een tevreden klant voor ons van belang. Samen met onze klanten werken we naar de beste oplossingen. Alle soorten timmerwerken in de buurt van Veenendaal zijn bij ons in goede handen. Of het nu gaat om kleine timmerwerken of grote timmerwerken, wij staan voor u klaar.