Prachtige nieuwbouw woning te Wekerom, Gelderland
IMG_20191114_122920 (002)
SAM_1334 (2).JPG
IMG_20191114_123211 (002)

Aannemersbedrijf Dikkenberg-Renswoude gaat voor kwaliteit, korte lijnen en betrouwbaarheid

Bedrijfsprofiel

Aannemersbedrijf Dikkenberg-Renswoude is een klein, maar veelzijdig bouwbedrijf in Renswoude, vlakbij Veenendaal in het midden van Nederland. Voor een nieuw huis kunt u bij ons terecht, maar natuurlijk ook voor allerhande verbouwingen, zoals een dakkapel, uitbouw of serre.Verder realiseren we ook garages, schuren en tuinhuisjes en bergingen. Ook kunt u bij ons terecht voor renovaties en onderhoud. Voorbeelden daarvan zijn het vervangen van kozijnen, plafonds of zelfs een heel dak. Voor grotere projecten en specialistisch werk schakelen wij partners uit ons netwerk in, waarmee we vaak al jaren samenwerken. Maar ook u als klant hebt inspraak.

We komen graag zelf bij u langs om uw wensen te bespreken en een mooi resultaat neer te zetten. We werken over het algemeen met z'n tweeën dus ook tijdens de bouw kunt u altijd terecht met uw vragen. Korte lijnen en duidelijkheid voor onze klanten vinden we ook heel belangrijk. 

Hebt u vragen, of wilt u een offerte aanvragen? Vul dan via de groene 'contact'knop aan de rechterkant van deze pagina het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!